Dolazi li Pearl Jam na INmusic Festival 2014.?

Stone Gossard potvrdio je za jedan danski glazbeni magazin da se Pearl Jam sprema za europsku turneju u lipnju 2014., a spekulacija da će zasvirati na INmusic festivalu došla je iz Italije.

Pearl Jam - Lightning Bolt

Glasine su se počele širiti po forumima europskih obožavatelja Pearl Jam, a neke koincidencije govore u prilog da nisu samo u pitanju slučajnosti i puko nagađanje.

Naime na Pearl Jamovom forumu se pojavila informacija s talijanske strane i na talijanskom jeziku. Fanovi u našem susjedstvu su spekulirajući o tome kad bi Pearl Jam mogao posjetiti njihove gradove naveli i zagrebački INmusic festival.

Očekuju kako će jedan datum nastupa na milanskom stadionu San Siro biti između 15. i 20. lipnja 2014., a nadaju se da bi se mogao dogoditi i dvodnevni koncert, ako Peral Jam tada zaobiđu stadion Olimpico u Torinu.  Pod moguće nastupe izvan Italije navedeni su subota 14. lipnja na austrijskom Nova Rock Festivalu, britanski Glastonbury koji se održava između 25. i 29. lipnja i naravno zagrebački INmusic Festival koji bi se trebao održati između 23. i 26. lipnja.

Obzirom kako su se ovog ljeta Arctic Monkeys nakon INmusica zaputili prema Glastonburyju, vrlo lako je moguće da promotori Pearl Jama posegnu za identičnom ogranizacijskom rutom.

Zanimljivo je da je i direkcija zagrebačkog INmusic Festivala za sutra najavila tiskovnu konferenciju.

Slučajnost ili ne?

Uglavnom sutra će neke stvari biti definitivno jasnije.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X