DORF na turneji – Dresden, Beograd, Vinkovci i Skopje

Nakon uvijek zanimljivog ljeta i novih druženja (Ilok, Tuzla…), DORF odlazi premijerno u Njemačku i to – u Dresden. Kao dio projekta Music without borders, u Dresdenu je 25. rujna organizirana i BalkanMusikDokuNacht, te je to prvo pravo predstavljanje festivala u Njemačkoj.

DORF

Nakon Dresdena tu je po treći put druženje u Beogradu, u klubu Grad, zakazano je za 6. i 7. listopada. Prvi dan predstavlja se premijerno beogradskoj publici knjige „Sedma republika“ Ante Perkovića i „Hrvatski gen“ Velimira Grgića, a dan poslije su na redu projekcije filmova (također BG-premijere) „Crossovers“ i „Prašina svakodnevnog života“. Ulaz je slobodan, početak u 20:00 sati.

Dvojac Perković-Grgić u povratku dolazi i u Vinkovce, gdje će 07. listopada u caffe-baru Walkow predstaviti vinkovačkoj publici premijerno svoja prošlogodišnja izdanja. Pozvani su sve ljubitelje on-line i pisane riječi na zabavno druženje sa ova dva sjajna autora. Početak je u 21:00, a ulaz slobodan.

DORF priprema i gostovanje u Skopju, na 10. Cinedays festivalu (15.-25.11.2012.). U selekciji muzičkih dokumentaraca, osim 6 filmova sa ovogodišnjeg DORF-a, biti će prikazan film „Shut up and play hits“, regionalna premijera filma o sjajnim LCD Soundsystem, te makedonska premijera filma „Crossovers“, koju će pratiti i tribina na temu EU fondovi u kulturi.

Organizirane su i 2 filmske radionice koje će Udruga RARE organizirati u Vinkovcima do kraja godine, u suradnji sa Društvom Naša djeca Vinkovci.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X