dRUMELODY ima novi singl i video spot ‘Antigen’

Novi spot sarajevskog dRUMELODY za novi singl Antigen potvrđuje da ‘kreativna mašina’ Berin Tuzlić ne miruje. I pored ljetnih nastupa uspio sa bosansko – talijanskim autorskim timom u sastavu iznjedriti novi singl i spot.

  • 25
    Shares
Drumelody ‘Antigen’

Pjesmu “Antigen” elektro projekta dRUMELODY potpisuje Berin Tuzić. Na video spotu su radili Ado Hasanović i redatelj Irfan Avdić, model u spotu je Chiara Cruciatti, a za produkciju je bio zadužen Pixel Sarajevo.

dRUMELODY, koji se jesenas predstavio zagrebačkoj publici u Tvornici kulture kad je otvorio nastup islandskog dvojca Gus Gus, samo se tijekom prošle godine našao na ček devet inozemnih kompilacija specijaliziranih za techno zvuk i plesnu glazbu, kao što je ostvario i brojne regionalne suradnje među kojima sa srpskom grupom E-Play i makedonskim sastavom Baklava.

Ovog proljeća je za Dancing Bear objavio album “Hyperbola”, te gostovao grupi Mayales na koncertu na krovu Muzeja suvremene umjetnosti.

U međuvremenu dRUMELODY  je uvršten na dvije inozemne kompilacije minimaldeep tech glazbe, prva je Kolektor “Melafefon Pt.”, a druga “Roadster Pt. 6”.

Poslušajte i pogledajte “Antigen”:

  • 25
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh