dRUMELODY ima novi singl i video spot ‘Antigen’

Novi spot sarajevskog dRUMELODY za novi singl Antigen potvrđuje da ‘kreativna mašina’ Berin Tuzlić ne miruje. I pored ljetnih nastupa uspio sa bosansko – talijanskim autorskim timom u sastavu iznjedriti novi singl i spot.

Drumelody ‘Antigen’

Pjesmu “Antigen” elektro projekta dRUMELODY potpisuje Berin Tuzić. Na video spotu su radili Ado Hasanović i redatelj Irfan Avdić, model u spotu je Chiara Cruciatti, a za produkciju je bio zadužen Pixel Sarajevo.

dRUMELODY, koji se jesenas predstavio zagrebačkoj publici u Tvornici kulture kad je otvorio nastup islandskog dvojca Gus Gus, samo se tijekom prošle godine našao na ček devet inozemnih kompilacija specijaliziranih za techno zvuk i plesnu glazbu, kao što je ostvario i brojne regionalne suradnje među kojima sa srpskom grupom E-Play i makedonskim sastavom Baklava.

Ovog proljeća je za Dancing Bear objavio album “Hyperbola”, te gostovao grupi Mayales na koncertu na krovu Muzeja suvremene umjetnosti.

U međuvremenu dRUMELODY  je uvršten na dvije inozemne kompilacije minimaldeep tech glazbe, prva je Kolektor “Melafefon Pt.”, a druga “Roadster Pt. 6”.

Poslušajte i pogledajte “Antigen”:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X