Drumelody ispred Mayalesa na krovu MSU-a

Zagrebački bend Mayales u subotu 14. srpnja zatvara, već tradicionalni ljetni koncertni program ‘Ljeto u MSU’ koji se održava na krovu Muzeja suvremene umjetnosti. Kao gost će koncert otvoriti sarajevski Drumelody koji je nedavno objavio album ‘Hyperbola’.

  • 28
    Shares
Mayales

Nakon što je kritika i struka proglasila album “Simbol za sunce” jednim od najboljih u 2017. godini (a za isti su dobili i nagradu Porin za rock album godine), Mayalesi to uspješno demonstriraju i uživo. Najnoviji izazov je nastup na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u subotu 14. srpnja.

Devet pravovjernih junaka domaće glazbene scene predvođenih autorima Petrom Beluhanom (vokal), Vladom Mirčetom (gitara) te Lukom Gečekom (gitara), predstavljaju svoj sanjivi pop rock umočen u psihodeliju nekih prošlih i budućih vremena, nebeske melodije i prepoznatljive gitarističke rifove.

Koncertnu postavu upotpunjuju i producenti albuma Jure Ferina i Pavle Miholjević (Svadbas), odnosno bubnjar Edi Grubišić Cipal (Detour, ex TBF, Bilk) te mladi basista Roni Nikolić (NLV) i pjevačica Nikolina Kovačević (Dementronomes).

Drumelody (Foto: Promo)

Drumelody se jesenas predstavio zagrebačkoj publici u Tvornici kulture kad je otvorio nastup islandskog dvojca Gus Gus. Tijekom prošle godine našao se na ček devet inozemnih kompilacija specijaliziranih za techno zvuk i plesnu glazbu. Također je između albuma “Aero” i “Hyperbola” objavio i EP “Impulse”, kao što je ostvario i brojne regionalne suradnje među kojima sa srpskom grupom E-Play i makedonskim sastavom Baklava. Iza projekta stoji Drumelody stoji Berin Tuzlić, a novi album “Hyperbola” objavljen je nedavno za Dancing Bear.

Ulaznice za koncert po cijeni od 85 kuna možete pronaći u sustavu i prodajnim mjestima Eventima.

  • 28
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X