Eelsi obradili Princeovu ‘Raspberry Beret’ i uvrstili ju na setlistu europske turneje

Bend je klasik uvrstio u setlistu njihove europske turneje.

Eels (izvor: Wikipedia)

Eelsi su, tijekom Mad Cool festivala u Madridu, obradili Princeov evergreen “Raspberry Beret”. Pjesma je, inače, dio njihove setliste od početka svjetske turneje koja je započela u svibnju ove godine i na većini se koncerata odsvira već u prvih nekoliko pjesama. Pogledajte kako zvuči obrada u videu ispod.

Isto se sada ponovilo i na Madrid Te Abraza (Madrid te grli) festivalskom stageu, kao i u Barceloni nekoliko dana prije. Eelsi su ranije ove godine izbacili dvanaesti studijski album “The Deconstruction”. U razgovoru za NME, neposredno nakon puštanja ploče, frontmen Eelsa je izjavio: “Mislim da je suština albuma suosjećanje, dobrota, nastojanje da se prihvati realnost. Mislim da je to ključ sreće. Za niti jednu temu na ovom albumu ja nisam stručnjak. Zato, kome god da se obraćam u pjesmama, simultano se obraćam i sebi samome.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X