Drumelody niže međunarodne nominacije i najavljuje koncerte

Start 2021. na ‘atomski pogon’: sedam nastupa, od toga jedan s Umekom i dvije nominacije za dva mjeseca je rezultat sarajevskog one man banda dRUMELODY iza kojeg stoji multitalentirani Berin Tuzlić.

Bern Tuzlić – Drumelody (Foto: promo)

Nakon ovogodišnje nominacije za regionalnu nagradu Ambasador za electro album 2020. godine za “Freedom Of Imagination”, došla je i nominacija za Adria Muzzik Video Awards (ostvarenja izvanredne regionalne videoprodukcije) za video spot “Blood” s albuma “Hyperbola” (Dancing Bear).

”Ništa vam ne mogu kad ne ispadate iz ritma, koliko god vam smanjili muziku ona je u vama od rođenja u nevidljivom folderu!” – bubnjarski je prokomentirao Berin Tuzlić.

Njegov prošlogodišnji album “Freedom Of Imagination” ovih dana je objavljen i na vinilu, a prošle godine predstavljao je pravo iznenađenje obzirom da je objavljen kao video album u cijelosti režiran na način u kojem glazba korespondira s ljudskom potrebom za povratkom u prirodu.

Umek i Drumelody na Jahorini

Od skorašnjih nastupa svakako treba izdvojiti onaj predviđen za subotu 13. ožujka s Umekom na predivnoj lokaciji terase Hotela Vučko na Jahorini iznad Sarajeva.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X