M.O.R.T. u OGT live sessionu

Sinjska punk blues grupa M.O.R.T. pobrinula se za dozu poetičnog ludila i početak tjedna je zadužila za novu epizodu OGT Live Sessiona snimljenu u kući dobre glazbe, Vintage Industrial baru.

M.O.R.T. (Foto: Daniel Gjurcek)

M.O.R.T. je za potrebe live sessiona šetnjom kroz albume „Odjel za žešće”, „Tužna kocka” i „Standing Runningman” napravio mali presjek karijere ponovno dokazavši kako glavni adut benda jesu upravo žestoki nastupi uživo.

„Bilo nam je zabavno snimati OGT Session. Bilo nas je tamo desetak pa nismo imali osjećaj kao da snimamo bez publike jer je to taman brojka ljudi koji nam budu na probi – to je naš kućni ambijent. Kako smo bili u Vintageu, koji nam je druga kuća, naše srce je bilo veliko k’o kuća na kraju svega!”, svoje dojmove podijelio je Mile.

Popis izvođenih pjesama:

1. Svijet se sužava
2. If I Don’t Make It
3. Mel Gibson
4. Logor

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Mark Mrakovčić. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.
Prošlog tjedna M.O.R.T. je za etiketu Dostava Zvuka objavio singl i video spot za pjesmu „Igračke (Potraži me ponekad)” koja je nastala u suradnji s kantautoricom Mary May. Zajednička poveznica OGT Live Sessiona i video spota je mjesto i vrijeme jer su i live session i spot snimljeni istog dana u Vintage Industrialu.

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka narednih tjedana predstavit će još nekoliko iznenađenja. Nakon što su nas iz Vintage Industriala razveselili Mašinko, Kandžija i M.O.R.T., 12. ožujka zabavljat će nas Edo Maajka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X