dRUMELODY snimio spot u pustinji kraj Dubaija i najavio nastup na Ultra Europe festivalu

dRUMELODY – One-man multimedijalni glazbeni projekt Berina Tuzlića ima novi singl ‘Blood Song’, koji je umjetnik snimio u okolici Dubaija u Ujedinjenim arapskim emiratima, a također će ove godine premijerno nastupiti i na festivalu elektroničke glazbe Ultra u Splitu.

Drumelody ‘Blood Song’

“Bilo je zanimljivo raditi sa internacionalnim timom, svatko unese dio svoje osobnosti, kreativnost, kao autor pjesme koji razume i cijeni druge autore, dao sam punu slobodu redatelju, direktoru fotografije i glumici da snime spot onako kako oni žele i misle da treba da se kreativno izraze. Zadovljan sam finalnim spotom, drugačiji je, možda neočekivanog stila, namijenjen je svjetskom tržištu i nestrpljiv sam da vidim kakve će biti kritike publike,” izjavio je Berin Tuzlić povodom spota “Blood Song”.

dRUMELODY će također nastupiti na Ultra Europe 2019, sedmom glazbenom festivalu koji se održava u Splitu.

Kako sam Tuzlić najavljuje, svoj nastup priprema s futurističnim konceptom, koji će biti podržan najboljom produkcijom svjetskih standarda spomenutog glazbenog ljetnog spektakla.

“Drago mi je da su organizatori Ultra Eurpe uvrstili dRUMELODY u ovogodišnji lineup, među grupu najvećih zvijezda današnjice ali i izvođača elektronske muzike. To govori o kvalitetu toga što autorski stvaram, jer je riječ o događaju koji svake godine otvara svjetsku festivalsku sezonu i koji postavlja i najavljuje nove muzičke trendove. Čast mi je biti dio programa, očekuje nas tri dana vrhunskog muzičkog i vizualnog spektakla na čak osam pozornica.”izjavio je ovim povodom Berin Tuzlić,

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X