‘Dumadu Honey’ – novi singl Them Moose Rush s nadolazećeg albuma ‘Don’t Pick Your Noise’

Nakon što su pjesmom ‘Radio Violence’ najavili izlazak novog albuma, sjajni bjelovarski prog noise rockeri Them Moose Rush novim videom nagoviještavaju da se dugo očekivani trenutak u potpunosti približio.

  • 6
    Shares
Them Moose Rush ‘Dumandu Honey’

“Dumadu Honey” je novi singl sa albuma “Don’t Pick Your Noise” koji će u biti objavljen 9. ožujka ove godine, a za izdavanje kojeg su udružili snage i znanje čak tri izdavača – TMR records, Dostava zvuka i Dirty Old Label.

I ova pjesma daljnji je dokaz da Them Moose Rush nastavljaju u svom tipično-netipičnom stilu. Super catchy riffovi, suludi breakovi i unikatni vokal samo su neki od dijelova njihovog stvaralaštva čiji je krajni rezultat suživot naizgled nespojivog – avangardne glazbe s jedne i pop melodija s druge strane.

Them Moose Rush su odličan dokaz da je navedeno moguće i da zvuči fantastično. A da takva glazba dobije i sjajnu vizualnu podršku zaslužan je redatelj Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji je svojom vizualnom vizijom stavio zadnju kockicu u mozaik zvani Them Moose Rush.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X