Joaquin Phoenix u pregovorima oko uloge Jokera

‘DC Universe’ ušao je u predprodukcijsku fazu snimanja filma koji bi trebao objasniti podrijetlo svojeg najnotornijeg antagonista Jokera, a nakon što je u kuloarima neko vrijeme bilo izgledno da će poslije neuvjerljive izedbe Jareda Leta, ulogu tumačiti Leonardo Di Caprio, redatelj Todd Phillips sada je u pregovorima s Joaquinom Phoenixom.

  • 20
    Shares
Joaquin Phoenix (izvor: Wikipedia)

Phillips, koji je nakon trilogije “Mamurluk”, u najmanju ruku neočekivani izbor za redatelja filma koji pretendira da fanove pobliže upozna s omiljenim psihopatom, navodi kako je Phoenix apsolutni favorit za ulogu.

Iz Warner Brosa zasad nemaju nikakve komentare što se tiče špekulacija oko castinga . U svakom bi slučaju Phoenixu ovo bio prvi izlet u svemir DC-a nakon što je već sugeriran za ulogu Lexa Luthora u filmu „Batman v Superman: Dawn of Justice“. Istovremeno, Leto će izgleda ponovno u Jokerove cipele i to u filmu „Suicide Squad 2“, a koliko je poznato u pripremi je i film nezavisan od spomenute franšize koji će pobliže pretresti vezu Jokera i Halrey Quinn koju je u „Suicide Squadu“ utjelovila Margot Robbie.

Na pitanje koliko je nepraktično i zbunjujuće da „DC Universe“ ustvari posjeduje dva različita Jokera, Leto izjavljuje pomirljivo: „ I osobno sam pomalo zbunjen, različite se stvari događaju u svemiru DC-a, a Jokera ustvari nitko ne posjeduje. Imaš čast neko vrijeme držati palicu, a zatim ju, izgledno, predaš dalje.“

  • 20
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X