Joaquin Phoenix u pregovorima oko uloge Jokera

‘DC Universe’ ušao je u predprodukcijsku fazu snimanja filma koji bi trebao objasniti podrijetlo svojeg najnotornijeg antagonista Jokera, a nakon što je u kuloarima neko vrijeme bilo izgledno da će poslije neuvjerljive izedbe Jareda Leta, ulogu tumačiti Leonardo Di Caprio, redatelj Todd Phillips sada je u pregovorima s Joaquinom Phoenixom.

Joaquin Phoenix (izvor: Wikipedia)

Phillips, koji je nakon trilogije “Mamurluk”, u najmanju ruku neočekivani izbor za redatelja filma koji pretendira da fanove pobliže upozna s omiljenim psihopatom, navodi kako je Phoenix apsolutni favorit za ulogu.

Iz Warner Brosa zasad nemaju nikakve komentare što se tiče špekulacija oko castinga . U svakom bi slučaju Phoenixu ovo bio prvi izlet u svemir DC-a nakon što je već sugeriran za ulogu Lexa Luthora u filmu „Batman v Superman: Dawn of Justice“. Istovremeno, Leto će izgleda ponovno u Jokerove cipele i to u filmu „Suicide Squad 2“, a koliko je poznato u pripremi je i film nezavisan od spomenute franšize koji će pobliže pretresti vezu Jokera i Halrey Quinn koju je u „Suicide Squadu“ utjelovila Margot Robbie.

Na pitanje koliko je nepraktično i zbunjujuće da „DC Universe“ ustvari posjeduje dva različita Jokera, Leto izjavljuje pomirljivo: „ I osobno sam pomalo zbunjen, različite se stvari događaju u svemiru DC-a, a Jokera ustvari nitko ne posjeduje. Imaš čast neko vrijeme držati palicu, a zatim ju, izgledno, predaš dalje.“

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X