Dvije žene optužile za silovanje Chrisa Notha, zvijezdu serije ‘Seks i grad’

Po riječima žrtava koje The Hollywood Reporter navodi pod pseudonimima Zoe i Lily, zlostavljanje se dogodilo 2004. i 2015. godine.

Chris Noth (Foto: Wikipedia)

Chris Noth (67) je u izjavi rekao da su “susreti bili sporazumni” i da su optužbe za napad “kategoričke laži”.

Zoe, koja danas ima 40, kaže da je imala 22 godine kada ju je glumac navodno silovao u stanu u Zapadnom Hollywoodu 2004. godine. Lily, koja sada ima 31 godinu, kaže da je silovana u njegovom stanu u Greenwich Villageu u New Yorku 2015. kada je njoj bilo 25, a njemu 60. Dvije žene međusobno se ne poznaju, piše The Hollywood Reporter.

U detaljnom članku novinarka Kim Masters također intervjuira ljude kao što su tadašnji Zoein šef, centar za liječenje silovanja i Lilyna prijateljica čije izjave, čini se, podupiru tvrdnje obje žene. Članak također citira tekstualne poruke navodno izmijenjene između Chrisa Notha i Lily u vrijeme zlostavljanja.

Chris Noth poznat je po svojim glumačkim ulogama u filmovima “Zakon i red” i Seks i grad”, a nedavno je s prikazivanjem krenuo nastavak iznimno popularne serije pod naslovom “I tek tako…”.

Glumčeva izjava za The Hollywood Reporter i potom za Rolling Stone glasi: “Optužbe na moj račun od strane osoba koje sam upoznao prije dosta godina, čak i desetljeća, kategorički su lažne. Ove su priče mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana — ‘ne’ uvijek znači ne — to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam napao te žene.”

Chris Noth u braku je s glumicom Tarom Wilson od 2012. Zajedno imaju dvoje djece.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X