Dvojica staraca ipak nisu pobjegla iz staračkog doma kako bi prisustvovali metal festivalu

U novom izvješću oko ovog slučaja, njemačka policija tvrdi da priča o dvojici staraca, čiji je navodni bijeg iz staračkog doma kako bi prisustvovali Wacken metal festivalu obišao svijet, nije istinita.

(Foto: Roberto Pavić)

Podsjećamo, priča je inicijalno izašla prošli petak, 3. kolovoza, kada je njemački Deutsche Welle prvi objavio simpatičnu pričicu koja je u kratkom vremenu postala viralna. Jučer, 9. kolovoza, Deutsche Welle je optužio njemačku policiju da im je dostavila krive informacije.

Te su se krive informacije, navodno, ticale toga da je riječ o dvoje starčića koji su pod okriljem noći pobjegli iz svog staračkog doma kako bi upali na najveći njemački metal festival, onaj u gradiću Wackenu na sjeveru Njemačke. No, nova izjava njemačke policije o tom događaju relativno je mračnija.

Radilo se ustvari o dvojici muškaraca, od 58 i 59 godina koji su pobjegli iz ludnice. Nadalje, par nije išao na metal festival u Wacken, ali su gradić posjetili kako bi “partijali”.

Par je pronađen u teškom stanju, pa su hitno prebačeni u bolnički šator rezerviran za posjetioce festivala što je, navodno, uzrokovalo zabunu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X