Dvojica staraca ipak nisu pobjegla iz staračkog doma kako bi prisustvovali metal festivalu

U novom izvješću oko ovog slučaja, njemačka policija tvrdi da priča o dvojici staraca, čiji je navodni bijeg iz staračkog doma kako bi prisustvovali Wacken metal festivalu obišao svijet, nije istinita.

  • 17
    Shares
(Foto: Roberto Pavić)

Podsjećamo, priča je inicijalno izašla prošli petak, 3. kolovoza, kada je njemački Deutsche Welle prvi objavio simpatičnu pričicu koja je u kratkom vremenu postala viralna. Jučer, 9. kolovoza, Deutsche Welle je optužio njemačku policiju da im je dostavila krive informacije.

Te su se krive informacije, navodno, ticale toga da je riječ o dvoje starčića koji su pod okriljem noći pobjegli iz svog staračkog doma kako bi upali na najveći njemački metal festival, onaj u gradiću Wackenu na sjeveru Njemačke. No, nova izjava njemačke policije o tom događaju relativno je mračnija.

Radilo se ustvari o dvojici muškaraca, od 58 i 59 godina koji su pobjegli iz ludnice. Nadalje, par nije išao na metal festival u Wacken, ali su gradić posjetili kako bi “partijali”.

Par je pronađen u teškom stanju, pa su hitno prebačeni u bolnički šator rezerviran za posjetioce festivala što je, navodno, uzrokovalo zabunu.

  • 17
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X