Dvostruki live album Urban & 4 ekskluzivno u prodaji na Pozitivnom koncertu

Nadolazeći Pozitivan koncert će kao i prethodnih godina biti obogaćen sudjelovanjem Azila Dumovec koji će u predvorju Velike dvorane Doma sportova imati štand na kojem će predstaviti svoj rad. Ovogodišnji Pozitivac imat će ekskluzivu za sve posjetitelje, a pogotovo fanove Urbana.

Damir Urban (Foto: Tomislav Sporiš)
Damir Urban (Foto: Tomislav Sporiš)

Najvažnija dužnost azila Dumovec je psima za koje brinu pronaći novi dom. Ni jedan kućni ljubimac u azilu ne bi trebao provesti više od nekoliko dana. Isto tako, sa svakim udomljenim psom otvara se novo mjesto za nekog koji luta ulicama grada.

Ove godine azil Dumovec na Pozitivnom koncertu prikuplja sredstva za kupovinu sterilizatora koji služi za sterilizaciju kirurških instrumenata nakon kirurških zahvata na životinjama, a da bi bili sigurni za sljedeće korištenje. Time se sprječava prijenos zaraznih bolesti, i veterinarska skrb u skloništu time dobiva novu kvalitetu. Nabavkom sterilizatora životinje smještene u azilu Dumovec će dobiti bolju i kvalitetniju veterinarsku skrb, jer se godišnje u skloništu odradi više od 1000 operacija i takav je uređaj od velike koristi.

Novi koncertni album Urbana & 4 “Live 2015” koji će službeno biti objavljen 4. prosinca moći će se ekskluzivno kupiti na štandu Aquarius Recordsa obje večeri Pozitivnog koncert. Ovo iznimno dvostruko izdanje sadrži snimku rasprodanog nastupa držanog 21. veljače 2015. u Maloj dvorani Doma sportova.

Satinca Pozitivnog koncerta: Vrata Doma sportova otvorit će se u petak 27.11. u 19:30. Prve na scenu stupaju Punčke u 20:15 nakon kojih nastupaju Kawasaki 3P u 21:00. Termin svirke Pipsa je u 22:00, a sve će zaokružiti Urban & 4 koji počinju u 23:30.

Subotnja vrata su također u 19:30, kao i nastup High5 koji je tempiran u 20:15. Quasarr sviraju od 21:00, a Dječaci od 22:00. Program 11. Pozitivca zaključit će S.A.R.S. čiji koncert je na rasporedu u 23:20.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X