Dvostruki LP Letu Štuke u prodaji, a potpisivanje vinila od 18 sati u Menart multimedijalnoj knjižari

Dino Šaran potpisuje izdanja danas u Avenue Mallu.

Letu štuke

Prvi i najhvaljeniji album grupe Letu Štuke iz 2005. godine dobio je svoje remasterirano izdanje i to na dvostrukom 180-gramskom vinilu. Dvostruki LP u prodaji je od petka 11.03. i možete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari u kojoj će se danas u 18 sati održati i potpisivanje ploče te u svim boljim CD shopovima ili putem Menart webshopa.

Uz najpoznatije pjesme s albuma:”Mjesto za dvoje”, “Minimalizam”, “Sami”, “Šutiš”, “Sunce feat. Rundek Cargo Orkestar”, “Kao na zapad”, “Pero Papacoder”, “Grad bez boje”, “Signali”, na vinilu se nalaze i dvije bonus pjesme, neobjavljene demo snimke pjesama “Kao na zapad” i “Gorile u magli” koje su nastale u periodu nastajanja prvog albuma.

„Ovo remasterirano, vinilno izdanje bilo je u planu objaviti već prije nekih dvije godine, no tada je došla pandemija. Sve je stalo i složili smo se kako će izdanje morati pričekati neka druga, bolja vremena. Nisam siguran da je došlo to bolje vrijeme, s obzirom na ratna zbivanja u Europi, ali kako je ovo je jedna antiratna ploča smatram da izlazi u pravom trenutku. Neka ova ploča bude bonus za one koji su preživjeli koronu i hommage onima koji nisu među nama”, rekao je Dino Šaran.

Uz remasterirano dvostruko LP izdanje dolazi i vaučer za download albuma u MP3 formatu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X