Grupa SOUR objavila novi singl ‘Infuzija za sve’

Nakon uspješne premijere s Bobijem te sljedeće pjesme ‘Evil’, pulski SOUR ponovo su se oglasili s novom suradnjom. Nakon Livija Morosina na čakavštini i Blackhilla na engleskom, sad jedna pjesma i na književnom hrvatskom.

SOUR ‘Infuzija za sve’

Radi se o pjesmi „Infuzija za sve” u kojoj kao autor teksta i pjevač gostuje V. V je Vedran Župarić alias Hamo, spiritus movens nekadašnjih bendova Headbanger, Super Booster i Mighty Zazuum.

Pjesma je odraz jučerašnjeg trenutka i savršeno opisuje situaciju u kojoj se planeta nalazi. Valja napomenuti kako je ovo prvi put da V. kao autor piše i pjeva na hrvatskom jeziku. Ovog puta udruženi rad širi se i na video područje. Svojim radom u SOUR se uključio i Kristijan Matas, koji stoji iza zanimljivog spota koji izuzetno dobro podcrtava atmosferu pjesme.

Snimano je u Radnoj sobi Pionir u Rojcu uz pomoć Edija Cukerića i Branka Crnogorčića tijekom 2021. Izdavač je Udruga Tondak, pod čijim se okriljem očekuje album tijekom godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X