Eddie Vedder – pjevač koji rado ide u goste

Frontmen Pearl Jama je po svemu sudeći uvijek spreman popeti se na pozornicu benda koji ga pozove. Nakon puno puta, to je opet učinio grupi Kings Of Leon, a i Gaslight Anthem postaje njegov omiljeni bend…

Eddie Vedder (Foto: Wikipedia)

Jedno je kada Eddie Vedder izađe na pozornicu s Bruceom Springsteenom, čak ima smisla da progovori u razredu na večeri prikupljanja sredstava za Obaminu kampanju u Tampi na Floridi, ali kada se pojavljuje u gostima kod drugih bendova kriteriji mu nisu baš oštri.

Prije dva dana je na godišnjoj korporativnoj veselici za Oracle, Pearl Jam je nastupio s Kings Of Leon kao predgrupom, a Eddie je zajedno s njima pustio glas u “The Bucket”, hitu s albuma “Aha Shake Heartbreak” iz 2004. godine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FCk72y8Ncf4[/youtube]

Pearl Jam kao support bend za Jay Z-jev “99 Problems” i nastup s The Bossom su na visini u usporedbi s The Gaslight Anthem kojima je na njihovom koncertu otpjevao “State of Love and Trust” pjesmu Pearl Jama koja se proslavila u danas pravom vintage filmu “Singles”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mZTs_HSNZwg[/youtube]

Vedderovu pomoć na pozornici neočekivano su dobili i Tom Petty & The Hearbreakers u Amsterdamu ovog proljeća. Sličan poziv upućem Jacku Whiteu da im se pridruži na pozornici ostao je međutim potpuno neuzvraćen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T573XmkswX8[/youtube]

Što nam drugo preostaje nego izazivaču Ticketmastera i čovjeku koji igra protiv celebrity pravila uputiti poziv da i nama ponovno svrati u goste.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X