Eddie Vedder – pjevač koji rado ide u goste

Frontmen Pearl Jama je po svemu sudeći uvijek spreman popeti se na pozornicu benda koji ga pozove. Nakon puno puta, to je opet učinio grupi Kings Of Leon, a i Gaslight Anthem postaje njegov omiljeni bend…

Eddie Vedder (Foto: Wikipedia)

Jedno je kada Eddie Vedder izađe na pozornicu s Bruceom Springsteenom, čak ima smisla da progovori u razredu na večeri prikupljanja sredstava za Obaminu kampanju u Tampi na Floridi, ali kada se pojavljuje u gostima kod drugih bendova kriteriji mu nisu baš oštri.

Prije dva dana je na godišnjoj korporativnoj veselici za Oracle, Pearl Jam je nastupio s Kings Of Leon kao predgrupom, a Eddie je zajedno s njima pustio glas u “The Bucket”, hitu s albuma “Aha Shake Heartbreak” iz 2004. godine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FCk72y8Ncf4[/youtube]

Pearl Jam kao support bend za Jay Z-jev “99 Problems” i nastup s The Bossom su na visini u usporedbi s The Gaslight Anthem kojima je na njihovom koncertu otpjevao “State of Love and Trust” pjesmu Pearl Jama koja se proslavila u danas pravom vintage filmu “Singles”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mZTs_HSNZwg[/youtube]

Vedderovu pomoć na pozornici neočekivano su dobili i Tom Petty & The Hearbreakers u Amsterdamu ovog proljeća. Sličan poziv upućem Jacku Whiteu da im se pridruži na pozornici ostao je međutim potpuno neuzvraćen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T573XmkswX8[/youtube]

Što nam drugo preostaje nego izazivaču Ticketmastera i čovjeku koji igra protiv celebrity pravila uputiti poziv da i nama ponovno svrati u goste.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X