Edo Maajka poseban gost Kultur Shocku u Vintage Industrialu

Zagrebu se nakon tri godine vraća se Kultur Shock i to s novim EP-om ‘Drama’, koji će premijerno predstaviti kao najbolji uvod u novi album koji uskoro slijedi, a kao poseban gost večeri pridružit će mu se i Edo Maajka.

Gino i Edo (Foto: promo)

Američki bend predvođen Sarajlijom Ginom Jevđevićem čiji koncerti su tsunami energije i emocija i čiji je stil teško definirati – gypsy punk premazan rock, metal i sevdah momentima… ukratko pravi kulturni šok.

Prije dvije godine Edo Maajka i Kultur Shock objavili su dvije pjesme na kojima su surađivali. Pjesme “Sloboda” i “Staza Manjine” bile su rezultat njihovih nastojanja da premoste žanrovske ograde i udruže snage u promicanju humanih vrijednosti, socijalne pravde i muzičkog nekonformizma. Obje su bile objavljene na 1. maj 2016. godine.

„Edo je taj!“ rekao je tada pjevač i frontmen Đino Srđan Jevđević, „Bilo je fascinantno osmisliti i napisati te dvije pjesme s njim tokom dana kojeg smo proveli zajedno u Zagrebu”.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni koštaju 70 kn, dok će na ulazu koštati 90 kn. Kupiti ih možete u Vintage Industrial Baru u Savskoj 160 ili u Dirty Old Empireu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X