Edo Maajka poseban gost Kultur Shocku u Vintage Industrialu

Zagrebu se nakon tri godine vraća se Kultur Shock i to s novim EP-om ‘Drama’, koji će premijerno predstaviti kao najbolji uvod u novi album koji uskoro slijedi, a kao poseban gost večeri pridružit će mu se i Edo Maajka.

  • 27
    Shares
Gino i Edo (Foto: promo)

Američki bend predvođen Sarajlijom Ginom Jevđevićem čiji koncerti su tsunami energije i emocija i čiji je stil teško definirati – gypsy punk premazan rock, metal i sevdah momentima… ukratko pravi kulturni šok.

Prije dvije godine Edo Maajka i Kultur Shock objavili su dvije pjesme na kojima su surađivali. Pjesme “Sloboda” i “Staza Manjine” bile su rezultat njihovih nastojanja da premoste žanrovske ograde i udruže snage u promicanju humanih vrijednosti, socijalne pravde i muzičkog nekonformizma. Obje su bile objavljene na 1. maj 2016. godine.

„Edo je taj!“ rekao je tada pjevač i frontmen Đino Srđan Jevđević, „Bilo je fascinantno osmisliti i napisati te dvije pjesme s njim tokom dana kojeg smo proveli zajedno u Zagrebu”.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni koštaju 70 kn, dok će na ulazu koštati 90 kn. Kupiti ih možete u Vintage Industrial Baru u Savskoj 160 ili u Dirty Old Empireu.

  • 27
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X