Edo Maajka u OGT live sessionu u Vintage Industrialu

Majka svih repera, Edo Maajka, kao gost nove epizode OGT Live Sessiona dao je novo značenje tjednu pred nama. Predzadnji OGT session snimljen je u Kulušiću novije generacije, Vintage Industrial baru.

Edo Maajka na OGT live sessionu s bendom (Foto: Danijel Gjurcek)

Sastavljajući set listu za live session, Edo Maajka se koncentrirao na posljednje hvaljeno izdanje „Put u plus”, koje se našlo na mnogim domaćim i regionalnim listama najboljih ostvarenja godine, a uz pomoć benda još jednom je potvrdio kako stage jest njegovo najprirodnije okruženje.

„Bilo je odlično vidjeti se s bendom i svirati te pjesme, imali smo čak i tremu jer smo svirali nakon dugo vremena. Naravno da nam je falila publika, ali sam jako zahvalan i za ovo. Snimka je odlična i podsjetnik na nešto čega već predugo nema u našim životima i što mi jako fali. Koncerata nema i jedva čekam da ova hibernacija prođe.”, otkrio je Edo.

Popis izvođenih pjesama:

1. Ti meni ništa
2. Kreator
3. Put u plus

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Mark Mrakovčić. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.
Edo je za izvedbu u sklopu sessiona odabrao otvarajuću pjesmu s albuma „Put u plus”, Kreator, koja govori o preuzimanju odgovornosti za životne postupke. Spot za spomenutu pjesmu snimio je video tim Dostave Zvuka u Kulturnom Centru Mesnička sredinom prošle godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X