Svjetska premijera filma ‘Liga pravde Zacka Snydera’ na HBO GO

Svjetska premijera filma ‘Liga pravde Zacka Snydera’ (Zack Snyder’s Justice League) bit će 18. ožujka kada film ekskluzivno stiže u HBO GO ponudu, istovremeno s premijerom u SAD-u.

‘Liga pravde Zacka Snydera’

U „Ligi pravde Zacka Snydera“, odlučan u namjeri kako bi se uvjerio da Supermanova (Henry Cavill) ultimativna žrtva nije bila uzaludna, Bruce Wayne (Ben Affleck) se udružuje s Dianom Prince (Gal Gadot) kako bi okupili tim metaljudi koji će zaštititi planet od nadolazeće prijetnje katastrofalnih razmjera. Ispostavlja se da je taj zadatak teži no što je Bruce pretpostavljao, s obzirom da se svi članovi tima moraju suočiti s demonima svoje prošlosti da bi nadišli ono što ih koči, kako bi se najzad ujedinili u ovu iznimnu ligu heroja. Nakon što se Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) i The Flash (Ezra Miller) udruže, možda je već prekasno za spas planete od Steppenwolfa, DeSaada i Darkseida i njihovih strašnih namjera.

Scenarij za „Ligu pravde Zacka Snydera“ napisao je Chris Terrio, ujedno zaslužan sa Zackom Snyderom i Willom Beallom za priču baziranu na DC likovima i Supermanu, kreiranim od strane Jerryja Siegela i Joea Shustera. Producenti filma su Charles Roven i Deborah Snyder, a izvršni producenti Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terri i Ben Affleck.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X