EELS najavio novi kompilacijski album s božićnom pjesmom

Pjesma ‘Christmas, Why You Gotta Do Me Like This’ najavljuje novi kompilacijski album.

EELS (Foto: Rocky Schenck)

“Christmas, Why You Gotta Do Me Like This” je alternativna božićna balada s tradicionalno turobnim, EELS prizvukom. Pjesma je priča o neuzvraćenoj ljubavi u božićno vrijeme.

Pjevač i tekstopisac E / Mark Oliver Everett kaže: “Mislim, ozbiljno. Zar nisam uvijek bio dobar prema tebi, Božiću? Dosta s ugljenom u mojoj čarapi. Jebote.”

Pjesma slijedi prethodne blagdanske ponude benda “Everything’s Gonna Be Cool This Christmas” i “Christmas is Going to the Dogs”.

“Svatko bi trebao imati barem tri božićne pjesme u svom katalogu”, kaže E. i zaključuje: “Žao mi je što mi je trebalo tako dugo.”

EELS So Good: Essential EELS, Vol.2

“Christmas, Why You Gotta Do Me Like This” pojavit će se na EELS-ovom nadolazećem kompilacijskom albumu “EELS So Good: Essential EELS, Vol.2” koji izlazi 15. prosinca za E Works/PIAS.

Pokrivajući period od preko 15 godina, sedam studijskih albuma i sadržavajući neke od najomiljenijih EELS-ovih pjesama, album uključuje hitove kao što su “Fresh Blood” i “That Look You Gave That Guy”, nove favorite s “Earth To Dora” iz 2020., kao i tri prethodno neobjavljene pjesme i pet koje se prvi put tiskaju na vinilu, uključujući “Royal Pain” iz filma “Shrek The Third” i “Man Up” sa službenog soundtracka filma “Yes Man”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X