New Faces 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u stvarnost uz vodstvo iskusnih profesionalaca u industriji.

New Faces 2024.

S vodećim regionalnim festivalima i konferencijama, uključujući MENT Ljubljana (Slovenija), Kontakt (Srbija), SHIP (Hrvatska) i PIN Music Conference (Sjeverna Makedonija), New Faces 2024 otvorio je prijave i mladi glazbeni talenti koji aktivno doprinose lokalnoj i/ili regionalnoj glazbenoj sceni, imaju priliku predati svoje prijave do 11. prosinca 2023. godine.

New Faces predstavljaju pokretačku snagu regionalne glazbene industrije, ističu se u različitim poljima kao što su organizacija događaja, booking, menadžment, izdavaštvo, glazbeno novinarstvo, produkcija itd. Ovi ambiciozni mladi stručnjaci definirani su svojom radnom etikom i strašću.

TRAŽE SE GLAZBENI PROFESIONALCI – Bitno je napomenuti kako otvoreni poziv nije usmjeren na glazbenike, već na glazbene profesionalce koji neumorno rade iza scene i sudjeluju u razvoju glazbene industrije.

SVATKO MOŽE NOMINIRATI SVAKOGA – Fizičke osobe mogu nominirati sebe i treće osobe ispunjavanjem ovog obrasca. Kandidati moraju imati 30 godina ili manje u 2024. godini.

ŠTO DOBIVAJU NEW FACES? Odabranih deset dobit će PRO pass koji će im omogućiti pristup svim festivalskim koncertima, konferencijama i online bazi delegata na najmanje četiri partnerske konferencijem. Uz to, New Faces 2024. će pokriti troškove smještaja u zemlji domaćinu i osigurati medijsku pokrivenost.

>>Obrazac prijave

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X