Elemental i ‘Goli i bosi’ u novom videu s Akustike

Prosinac prošle godine bio je u znaku skupine Elemental i njihovog dvodnevnog XOXO slavlja u zagrebačkoj Tvornici kulture. Uoči tih nastupa, djevojke i momci su navratili i do glazbene knjižare Rockmark, kako bi u sklopu programa ‘Akustika’ fanovima priredili intimnu uvertiru pred veliko koncertno slavlje.

Elemental u Rockmarku (Foto: Benjamin Strike)

Tog utorka, 4. prosinca 2018., Elemental je u punom sastavu stao na malenu pozornicu glazbene knjižare u Berislavićevoj 13 i svojim vjernim fanovima priredio kratki nastup i posebnu koncertnu atmosferu ispunjenu pozitivnom energijom.

Tada se na njihovom repertoaru našla i dobro poznata pjesma “Goli i bosi”, čija izvedba je oblikovana u novi Akustika Session video. Za audio je zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio), dok se za video snimanje i montažu pobrinula Iva Pezić.

I ovim videom s Akustike nastavlja se serijal predstavljanja live snimaka izvođača koji u sklopu navedenog programa nastupaju na malenoj pozornici Rockmarka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X