Elemental u 360° video spotu – remix ‘Tijelo pamti’ Filipa Motovunskog

Prije otprilike mjesec dana, Elemental je u eter poslao svoj novi singl ‘Tijelo pamti’ koji trenutno dobro kotira na svim regionalnim top-ljestvicama. Kako Elemental gotovo nikada ne miruje, odlučili su u ovim ljetnim danima slušatelje iznenaditi remixom aktualnog singla. Za produkciju su odabrali Filipa Motovunskog koji je napravio drum’n’ bass remix pjesme ‘Tijelo pamti’, a snimljen je i zanimljiv prateći video spot.

Elemental u 360° video spotu
Elemental u 360° video spotu

Filip Motovunski se do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a. Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX – Kanada, BPM rec. – Njemačka), a nedavno je izdao prvi dugosvirajući album pod nazivom Ten Years Making Beats, povodom prvog desetljeća rada, u formatu duplog CD-a.

Novi remix “Tijelo pamti” Filipa Motovunskog i Elementala prati i video spot koji je ekipa snimila tijekom koncerta u Zadru, gdje je remix premijerno pušten.  Spotu je sniman 360 kamerom, što znači da je spot interaktivan i da se atmosfera iz Zadra može pogledati iz svakog kuta, pomicanje kursora po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bLV5HKCtRqg[/youtube]

Nadolazeći koncerti Elementala ovog ljeta:

05.08. Ferragosto Jam 9, Orahovica

10.08. Stars Beach Bar & Club, Posedarje

13.08. Rocklive Festival, Koprivnica

15.08. Kaštel, Pula

17.08. Belgrade Beer Fest, Beograd

26.08. TBA, Pančevo

27.08. Tramontana 2016, Split

01.09. Outlook Festival, Pula

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X