Eleven se ipak vraća u drugoj sezoni hit serije ‘Stranger Things’

Dvanaestogodišnja zvijezda ‘Stranger Things’ Millie Bobby Brown ipak se vraća u drugoj sezoni kao Eleven, izvještava TV Line.

Millie Bobby Brown kao Eleven u seriji 'Stranger Things' (Izvor: Netflix)
Millie Bobby Brown kao Eleven u seriji ‘Stranger Things’ (Izvor: Netflix)

Nakon nevjerojatnog uspjeha i kultnog statusa koju je Netflixova hit serija “Stranger Things” doživjela u samo nekoliko mjeseci nakon emitiranja, fanovi su špekulirali o povratku Eleven koja je misteriozno nestala na kraju prve sezone.

Autori serije braća Matt i Ross Duffer još su donedavno bili kriptični u vezi castinga za drugu sezonu, ostavljajući fanove da špekuliraju o tome tko će se pojaviti u nastavku serije.

Premda Netflix još uvijek nije službeno potvrdio ovu najavu, TV Line navode kako pouzdani izvori tvrde da se Eleven zasigurno vraća. Čak je i mlada glumica Millie Bobby Brown prošlog tjedna na svom Instagram profilu nagovijestila svoj povratak u ekipu, objavivši fotografiju na kojoj pozira s Davidom Harbourom, šerifom iz serije. Fotografiju je popratila tajanstvenom rečenicom “Don’t say a word!” i hashtagovima #s02 #strangerthings.

Službeno je potvrđeno da će se u novoj sezoni vratiti Gaten Matarazzo (Dustin), Joe Keery (Steve), Noah Schnapp (Will), Finn Wolfhard (Mike Wheeler) i Winona Ryder (Joyce Myers), a premijera druge sezone bit će u ljeto 2017. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X