Podijelili smo ulaznice za koncert Superhiksa u Vintage Industrial Baru

Makedonski bend Superhiks koji kroz regiju tutnji svojim ska-punk, reggae i latino izričajem podebljanim balkanskim folk utjecajima djeluje od 1994. godine, a koncert 3. studenog bit će njihov prvi u Vintage Industrial Baru. Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu.

Superhiks u Vintage Industrial Baru
Superhiks u Vintage Industrial Baru

Bend su formirala tri srednjoškolska druga Petar Mladenovski, Boris Minov i Zoran Zhezhov, a već u samom startu krenuli su s kombiniranjem ska, punka i hardcore žanrova. Od tada do danas bend je svoj zvuk podebljao puhačkom sekcijom – tenor saksofon, truba i rog.

Vesela, ali napose kvalitetna kombinacija stilova, odvela je Superhiks pravo na pozornice koje su dijelili sa svjetski poznatim likovima i bendovima Faith No More, Manu Chao i Radio Bemba, FunLovin’ Criminals, Fishbone, Tito and Tarantula, Henry Rollins, H-Block, Rico Rodriguez…

Iza sebe imaju šest što studijskih, što live izdanja, a ugovor s Lithium Recordsom pomogao im je da na gotovo svim komercijalnim radio i TV postajama diljem zemlje postignu zavidan ariplay te bogatu turneju u regiji i Europi.

Ulaznice u pretprodaji potražite u Kavezu i Vintageu te u Dirty Old Shopu. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 45 kn, a na dan koncerta 60 kn. Početak koncerta predviđen je za 21:30 h, a vrata kluba otvaraju se u 20:00 h.

Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Iz koje zemlje dolaze Superhiks? glasi: Iz Makedonije. Po jednu ulaznicu dobili su Mira Alerić i Dalibor Grgić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X