Elton John će pjevati na sprovodu Georgea Michaela

George Michael umro je na Božić uslijed zatajenja srca, a pronašao ga je njegov partner Fadi Fawaz u krevetu u njegovom domu u Oxfordshireu.

Elton John (Foto: Wikipedia)
Elton John (Foto: Wikipedia)

Elton John i George Michael bili su prijatelji, a potvrđeno je kako će John na sahrani pjevati “Don’t Let The Sun Go Down On Me” koju je prvi put izveo u duetu s Michealom 1991. godine na koncertu na Wembleyu. Pjesma je krajem iste godine i službeno objavljena.

Kako izvještavaju britanski mediji, održat će se čak dvije ceremonije oproštaja s Michaelom, jedna za obitelj i prijatelje, a druga za fanove. Vjeruje se kako će zvijezda biti sahranjena na groblju Highgate pored svoje majke Lesley koja je umrla 1997. godine od raka.

George Michael (Foto: Georgemichael.com)
George Michael (Foto: Georgemichael.com)

Elton John je nakon vijesti o iznenadnoj smrti Georgea Michaela na Instagramu objavio fotografiju sebe i svog prijatelja i suradnika, a popratio ju je riječima: “Šokiran sam. Izgubio sam voljenog prijatelja – najljubazniju i najvelikodušniju dušu i briljantnog umjetnika. Moje srce je s njegovom obitelji, prijateljima i svim njegovim fanovima. @GeorgeMichael #RIP”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X