Elvis Costello u listopadu objavljuje novi studijski album ‘Look Now’

Elvis Costello se vraća s novim albumom. Ovaj put surađivao je s bendom The Imposters, s kojima je posljednji put surađivao prije deset godina na albumu ‘Momofuku’.

  • 4
    Shares
Elvis Costello And The Imposters ‘Look Now’

Elvis Costello snimao je novi album „Look Now“ u New Yorku i Vancouveru. Album će sadržavati 12 pjesama, a mnoge je napisao Costello, a uz njega produkciju potpisuje Sebastian Krys, koji je osvojio veliki broj nagrada Grammy i surađivao s brojnim imenima kao što su Eros Ramazzotti, Luis Fonsi, Ricky Martin, Shakira i mnogi drugi.

Elvis Costello je komentirao ovu suradnju: „ Sebastian je napravio odličan posao. Sve je savršeno napravljeno i vođeno emocijom, kao i balansiranjem benda, mog glasa i ostalih instrumenata.“ S albuma su na digitalnim platformama i na YouTubeu dostupne dvije pjesme s novog albuma; pjesma „Under Lime“ i „Unwanted Number“.

Elvis Costello je sa svojom karijerom počeo 1970. godine, a svoj debi album objavio je 1977. Mnogi ga nazivaju i „pop enciklopedijom“, a karakterizira ga zanimljiv način pjevanja i igra riječi. Rolling Stone uvrstio ga je na 80. mjesto na svojoj listi 100 najvećih izvođača svih vremena, a 2003. godine je sa svojim prvim bendom „The Attractions“ ušao u Rock and Roll Hall of Fame.

„Look Now“ popis pjesama:

1. Under Lime
2. Don’t Look Now
3. Burnt Sugar Is So Bitter
4. Stripping Paper
5. Unwanted Number
6. I Let The Sun Go Down
7. Mr. & Mrs. Hush
8. Photographs Can Lie
9. Dishonor The Stars
10. Suspect My Tears
11. Why Won’t Heaven Help Me?
12. He’s Given Me Things

Deluxe verzija:

13. Isabelle In Tears
14. Adieu Paris (L’Envie Des Étoiles)
15. The Final Mrs. Curtain
16. You Shouldn’t Look At Me That Way

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X