Elvis Costello želi biti komičar

Postoji zanimanje zbog kojeg bi Elvis Costello objesio gitaru o klin…

Elvis Costello (Foto: Wikipedia)

Australski glazbeni portal Noise11 intervjuirao je engleskog glazbenika povodom početka njegove australske turneje. Costello se pritom osvrnuo na svoje nastupe u komedijama. U “The Larry Sanders Show” komičara Garryja Shandinga karikirao je samog sebe glumeći ljutitog tipa. “Bio je to izvrstan, stvarno smiješan šou. Nedavno sam radio s Colbertom (Stephen Colbert – Colbert Nation). Također sam nastupio na Prairie Radio Showu gdje rade komične skečeve. To stvarno volim. Kad bi mi dozvolili to bi bila jedina vrsta glume kojom bih se htio baviti. Prestao bi se baviti glazbom zbog toga. Želim biti komičar na radiju. To doista želim biti,” izjavio je Elvis.

Costela se nedavno moglo vidjeti kako glumi u “Dva i pol muškarca” uz Seana Penna, pa ne vjeruje da će mu se ove sezone osmješiti Emmy. “To nije bila fer borba, možda da je Penn svirao gitaru bi bila, iako on dosta dobro svira.” našalio se oko te epizode. “Veliki je gušt raditi scenu s nekim tako velikim glumcem dok radi nešto tako sladunjavo.”

Općenito o svom guštanju Elvis Costello kaže sljedeće: “Negdje nakon 1980. godine radim što god hoću i nitko nije primijetio da to zapravo nije karijera kakvom je drugi smatraju. Namjerno koristim tuđi novac kako bih radio glazbu kakvu čujem i kakva se, nadam se, sviđa i drugim ljudima jer mene to jebeno zabavlja.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X