Elvis Costello želi biti komičar

Postoji zanimanje zbog kojeg bi Elvis Costello objesio gitaru o klin…

Elvis Costello (Foto: Wikipedia)

Australski glazbeni portal Noise11 intervjuirao je engleskog glazbenika povodom početka njegove australske turneje. Costello se pritom osvrnuo na svoje nastupe u komedijama. U “The Larry Sanders Show” komičara Garryja Shandinga karikirao je samog sebe glumeći ljutitog tipa. “Bio je to izvrstan, stvarno smiješan šou. Nedavno sam radio s Colbertom (Stephen Colbert – Colbert Nation). Također sam nastupio na Prairie Radio Showu gdje rade komične skečeve. To stvarno volim. Kad bi mi dozvolili to bi bila jedina vrsta glume kojom bih se htio baviti. Prestao bi se baviti glazbom zbog toga. Želim biti komičar na radiju. To doista želim biti,” izjavio je Elvis.

Costela se nedavno moglo vidjeti kako glumi u “Dva i pol muškarca” uz Seana Penna, pa ne vjeruje da će mu se ove sezone osmješiti Emmy. “To nije bila fer borba, možda da je Penn svirao gitaru bi bila, iako on dosta dobro svira.” našalio se oko te epizode. “Veliki je gušt raditi scenu s nekim tako velikim glumcem dok radi nešto tako sladunjavo.”

Općenito o svom guštanju Elvis Costello kaže sljedeće: “Negdje nakon 1980. godine radim što god hoću i nitko nije primijetio da to zapravo nije karijera kakvom je drugi smatraju. Namjerno koristim tuđi novac kako bih radio glazbu kakvu čujem i kakva se, nadam se, sviđa i drugim ljudima jer mene to jebeno zabavlja.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X