Embassy 516 snimili live DVD

Embassy 516 pola godine od objave prvijenca ‘Surveillance of the Environment’ ne prepuštaju se hladnim strujama ove sezone. Ovih su dana snimili svoj prvi live DVD nazvan ‘Transition Of The Environment’.

Embassy 516

Cijelo je izdanje snimano s devet HD kamera, a zabilježile su šestoricu članova benda u novom glazbenom aranžmanu gotovo radikalno drukčijem od onog predstavljenog u svibnju 2012. Embassy 516 remiksirali su sami sebe i iz komornijeg i težeg progresivnog zvuka uskočili u melodičniji i energičniji modus fokusiraniji na elektronički izričaj. Na produkciji izdanja radilo je oko 25 ljudi, a novi je studijski materijal ponovno miksan i masteriran u zagrebačkom Kramasoniku.

Materijal očekuje skorašnju objavu, a publici će se predstaviti prema principu objave pojedinih live pjesama na službenim YouTube i Vimeo kanalima benda. Dvanaest će pjesama biti objavljivane svakoga tjedna s pojedinim pauzama, a cjeloviti će materijal, uključujući uvodnu sekvencu, biti predstavljen do listopada ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X