Éric Cantona objavio debitantski singl ‘The Friends We Lost’

Još jedan singl, ‘Tu Me Diras’, čiji su stihovi na francuskom, bit će objavljen 16. lipnja.

Eric Cantona “The Friends We Lost”

Francuski glumac i bivši profesionalni nogometaš Éric Cantona okrenuo se glazbi svojim debitantskim singlom “The Friends We Lost”. Napisao ju je i skladao sam Cantona, a ova melankolična balada koristi gitaru, klavir i gudače te podsjeća, kao što naslov sugerira, na vremena s prijateljima kojih više nema.

“Kada me pitaju kako bih se volio reinkarnirati, uvijek kažem: kao orao. Stihovi su namijenjeni ovom orlu, pitam ga kako se osjeća u punom letu, okružen tišinom i cjelovitošću”, rekao je Cantona u izjavi za javnost. “Naravno, mogao sam biti precizniji, s obzirom na imena bliskih osoba koje sam izgubio, ali to ne bi omogućilo slušatelju da to učini svojim i da ga poveže kao dio svoje vlastite priče. Htio sam izraziti taj osjećaj koji me ponekad obuzima, da nisam dovoljno intenzivno uživao u tim dobrim trenucima provedenim s prijateljima i obitelji.

Objašnjavajući zašto se u ovom trenutku svog života odlučio baviti glazbom, rekao je: “Glazba je oduvijek bila dio mog života. Zašto početi danas, toliko godina kasnije? Jednostavno zato što mi je prije nedostajalo vremena. Tijekom karantene, konačno sam uspio ozbiljno isprobati gitaru, i iako sam još uvijek loš gitarist, osjećao sam se dovoljno samopouzdano da nekoliko pjesama dovedem u formu.”

Još jedan singl, ‘Tu Me Diras’, čiji su stihovi na francuskom, bit će objavljen 16. lipnja.

Cantona je prethodno doprinio tekstovima za Lady Sir, duo koji su osnovali njegova supruga, glumica i pjevačica Rachida Brakni i Gaëtan Roussel.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X