Foo Fighters objavili novi album ‘But Here We Are’

Prvi album nakon smrti Taylora Hawkinsa.

Foo Fighters (foto: Promo)

Objavljen je dugoiščekivani i već diljem svijeta hvaljeni album Foo Fightersa „But Here We Are“ (Roswell Records/RCA Records/Menart).
Svjedočanstvu iscjeliteljske moći glazbe, prijateljstva i obitelji, „But Here We Are“, prethodio je ekstatično primljen kvartet pjesama. Te su četiri pjesme pokazale dimenzije zvuka i emocija koje nagovješćuju raspon i dubinu ovog poglavlja u kanonu Foo Fightersa.

Prvi singl “Rescued” sa svojim “svježim osjećajem patosa i hitnosti” (The New York Times), “grubi, melodični roker s gorko-slatkim udicama” (Stereogum) u “Under You”, “potpuno neočekivani izlet u shoegaze i dream – pop teritorij” u “Show Me How,” te “moćno zbogom” (SPIN) 10-minutnog “The Teacher”, krčili su radikalno raznolike, ali jednako katarzične zvučne staze. S objavom još uzvišeno melodične “The Glass” i još pet instant klasika Foo Fightersa, album „But Here We Are” je napokon ugledao svjetlo dana.

Album su producirali Greg Kurstin i Foo Fighters. „But Here We Are“ je već naišao na najtopliju dobrodošlicu – kod prepune publike koja je već znala svaku riječ pjesama “Rescued” i “Under You” tijekom trijumfalnog povratka benda na pozornicu, do jednako entuzijastičnih ranih reakcija kritike na album.

Foo Fighters su i na turneji, a datume možete provjeriti ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X