Loading Events
  • This event has passed.

The Slow Readers Club u Tvornici kulture

18 svibanj, 2019Izvrsna mačesterska četvorka The Slow Readers Club stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 18. svibnja.

  • 2
    Shares
The Slow Readers Club (Foto: Sarah Junker)

The Slow Readers Club 2018. godinu s završili rasprodanim nastupima u O2 Apollu u Manchesteru, londonskoj Scali i dvorani School Of Art u Glasgowu. Bio je to sjajan kraj sezone u kojoj su objavili album „Build A Tower“ s kojeg je skinuto 4 singla, svirali na brojnim festivalima u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji i Nizozemskoj te se čak uputili na dva nastupa u Kini. Nova godina donijet će još više uzbuđenja za bend koji će u ožujku krenuti na dugačku festivalsko – klupsku turneju po Europi. Čak 32 nastupa provesti će ih kroz sve veće europske države, a 18. proći će i kroz zagrebačku Tvornicu kulture. Zanimljivo je da je odmah po objavi pet britanskih koncerata bilo rasprodano u svega par dana.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online nawww.eventim.hr.

  • 2
    Shares

Details

Date:
18 svibanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn – 70kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb
  • 2
    Shares