Bajaga & Instruktori u Lisinskom (treći dan)

Bajaga i Instruktori

Jedan od najekskluzivnijih programa u bogatoj karijeri legendarnog Bajage i njegovih Instruktora u Hrvatskoj će premijerno biti izveden 15. listopada u Dvorani Lisinski. Nakon rasprodanog koncerta 15. listopada, u prodaji su ulaznice i za koncerte 16. i 17. listopada.

U Lisinskom će se 15., 16. i 17. listopada održati jedan od najekskluzivnijih programa u bogatoj karijeri legendarnog Bajage pod nazivom „Koncert za rock-grupu, orkestar i zbor“.

Momčilo Bajagić – Bajaga je 2019. godine pokrenuo turneju s bendom, orkestrom i zborom koju je zaustavila pandemija koronavirusa, no ove godine turneja se nastavlja koncertima u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini, gdje će na svakom koncertu gostovati lokalni glazbenici, simfoničari, članovi zbora i dirigenti.

Na koncertima u Lisinskom Bajaga & Instruktori izvest će Bajagine najveće hitove uz pratnju Orkestra Josipa Cvitanovića pod ravnanjem Josipa Cvitanovića te uz Akademski zbor Cappella Odak.

Kultni rocker ne krije uzbuđenje uoči koncerta: „Silno se radujem prilici da se zagrebačkoj publici predstavimo u novom svjetlu i u ekskluzivnoj izvedbi naših najvećih hitova. Ovo je odlična prilika da publika u Lisinskom doživi naše pjesme u svoj njihovoj raskoši gdje svaki novi instrument i novi glas podižu pjesme na novu razinu. Siguran sam da ćemo svi uživati.“

Ulaznice se po cijeni od 100/120/150 Kn (13.27/15.93/19.91 €) mogu kupiti na blagajni Dvorane i online na www.lisinski.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X