Baraka Face Junta i Sukob u Dva Osam

 

Baraka Face Junta

Srijeda, 28. rujna u klubu Dva Osam:

Baraka Face Junta je bend osnovan 2008. godine u gradu Kołobrzegu, smještenom na sjeverozapadu Poljske. Članovi potječu iz bendova Stracony i Via Media, kojih se sjećamo iz devedesetih godina prošlog stoljeća, a inspiraciju za zvučnu i ideološku pozadinu svog izričaja pronašli su u britanskom angažiranom punk pokretu te bendovima koji su u svoje punk temelje ugradili elemente eksperimentalnog i avangardnog zvuka – poput cijenjenih The Ex, Dog Faced Hermans ili pak Submission Hold. U Zagreb dolaze u sklopu turneje na kojoj promoviraju svoj novi, nedavno objavljen album “Test Systemu” (Trujaca Fala).

Sukob je “relativno noviji” bend, sastavljen od veterana zagrebačke anarcho punk i hardcore scene.
Nedavno su objavili svoje prvo izdanje nazvano “Tvoje misli su nečija umjetnost” (Doomtown Records). Ovaj mini-album sastavljen od 10 pjesama u izuzetno kratkom roku u rovovima dubokog undergrounda ovojio je simpatije svojim britkim i beskompromisnim Fistrinim (AK-47, Ljubiša Samardžić) tekstovima, kao i divljim, pulsirajućim zvukom sirovog i žestokog hardcore punka.

Cijena ulaznice: 40 kn u pretprodaji, 50 kn na ulazu u klub.

Za studente, uz predočenje X-ice, cijena na ulazu je 30 kn.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X