Bare, Laka i ABOP na 11. Memorijalnom festivalu Mike u Makarskoj

11. Memorijalni festival Mike u Makarskoj

Udruga Milan Ožić Mike i ove godine organizira Memorijalni festival Mike a održat će se 29. travnja na Gradskom sportskom centru u Makarskoj te parku fra Jure Radića.

Bogati program počinje u 14 sati, a kao i prethodnih godina organizirana su sportska natjecanja uz prateći zabavni i glazbeni program.

“Sportski program smo osim standardnim natjecanjima u malom balunu, basketu, povlačenju konopa, šijavici i bućama, obogatili i turnirom u odbojci, a tijekom popodneva će se uz navedene turnire održavati i dječje sportske igre uz animatore, kao i prethodnih godina,” kažu organizatori.

Glazbeni dio festivala održat će se u prekrasnom ambijentu parka fra Jure Radića, a za odličnu zabavu ove godine su zaduženi dj Spajić, makarski vinyl entuzijasti te čak tri benda.

Večernji glazbeni program otvorit će Elvir Laković, poznatiji kao Laka, popularni bosanskohercegovački rock kantautor. Zvijezde večeri su legendarni Goran Bare i Majke, nakon kojih slijedi popularni live techno bend APOB, koji će svojim nastupom zaokružiti ovogodišnji festival.

Uz tradicionalno skupljanje prihoda za daljnji rad udruge Mike, ove godine će se u sklopu festivala održati i disco buvljak, za koji će posjetitelji moći donirati do 5 predmeta u „disco stilu“, a sav prihod od buvljaka namijenjen je projektu za potpomognutu komunikaciju djece s teškoćama u razvoju „Komunicirajmo zajedno“ OŠ Stjepana Ivičevića Makarska.

“Kao i posljednjih godina nastavljamo s našom zelenom filozofijom i opet imamo festival bez plastike za jednokratnu upotrebu, koju smo zamijenili perivim povratnim čašama, te time postali drugi takav festival u Hrvatskoj. Kao i do sada, očekujemo veliki odaziv posjetitelja i naših prijatelja i volontera, s velikom željom da nam svi budu veseli, zdravi i nasmijani tog dana,” poručuju organizatori dodajući: “Ovim putem pozivamo sve zainteresirane volontere da nam se prijave za sudjelovanje putem naših društvenih mreža, na email: [email protected] ili na brojeve mobitela: 0989743516 (Tea) i 099 283 6808 (Dora), kao i donatore, bez čije podrške ovo ne bi bilo izvedivo; da nas podrže donacijom na račun udruge pri Zagrebačkoj banci: Milan Ožić Mike- udruga s najvećim osmijehom, IBAN: HR0223600001102274481; ili donacijom poklona za tradicionalnu lutriju.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X