Brain Holidays i Cinkuši sviraju za rođendan Melina

Rođendan Melina

Melin organizira dvodnevnu feštu povodom rođendana kluba na kojoj će svirati Brain Holidays i Cinkuši, a glazbu puštaju DJ-i D-Gree i Hvala Sven.

U petak 29. rujna nastupaju Brain Holidays. Proteklo njihovo izdanje je snimljeno u studiju osnovanom od aktivista i skladatelja reggae muzike Boba Marleya. Kingston, Jamajka je lokacija, a naziv izdanja je „Jamaican Connection“, a na njemu su ugostili vrhunske glazbenike poput Italee, Hornsmana Coyotea, Alejandra Buendije, Kandžije i Brice. Reggae dio rođendana uljepšat će svojim nastupom i DJ D Gree.

Sljedeću večer, u subotu 30. rujna dolaze Cinkuši. Muzikanti veseli i titani čuvari suvremene hrvatske glazbene narodne baštine će za subotnji bal prirediti večer za pamćenje. Oni kao temelje svoje glazbe koriste bogatu narodnu baštinu Hrvatske, ponajviše iz kajkavskog govornog područja u koju interpoliraju autorski pristup i literarne uzore, pa i klišeje koji bude kolektivnu emocionalnost. Njihova se glazba preporuča u velikim količinama na kraju dana kad je već sve obavljeno. Za glazbu prije i nakon koncerta zadužen je DJ Hvala Sven.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X