Dodan peti i posljednji dan Pipsa u Saxu

Pipsi u Saxu

Originalni plan grupe PipsChips&Videoclips da nastupi dvije večeri u Saxu propao je nakon manje od jednog tjedna i sad će bend u ovom zagrebačkom klubu nastupati čak pet dana – od 7. do 11. studenog.

“Dodan je peti i posljednji datum za Pipse u Saxu. Utorak 7.11. Kada se taj rasproda, to je to, nema više dodavanja termina,” stoji u objavi organizatora.

Koncerti u Saxu prvi su klupski nastupi benda u Zagrebu nakon pune četiri godine, odnosno koncerata u Saxu krajem 2019., kao i prva samostalna svirka u Zagrebu nakon rasprodane Šalate iz rujna 2022. Bend se uskoro sprema za objavu novog studijskog albuma, koji će biti predstavljen na nadolazećim koncertima, na kojima će podsjetiti i na cijeli niz klasika iz svog prebogatog kataloga.

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici proslavit će u narednoj sezoni 25 godina rada i obilježit će to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Ulaznice za Pipse u Saxu u online prodaju idu srijedu 13. rujna u 10:00 sati, kroz sustav Eventima, po cijeni od 20 eura. Fizičke ulaznice bit će dostupne na blagajni kluba Sax od petka 15. rujna svaki dan u radno vrijeme kluba.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X