Činčila u KSET-u

Činčila

U subotu, 22. listopada KSET će ugostiti sarajevski alternativni rock band Činčila.

Sarajevski band Činčila, osnovan je 2012. godine te se od početka ističu svojim konceptualnim scenskim nastupima koji uključuju likovnu umjetnost, elemente performans i kostimografije.

Vanja Solaković, frontmen i idejni tvorac grupe, često ističe da je kozmička energija uvijek bila glavni pokretač kreativnog rada benda Činčila. Ova energija se manifestira kroz zvuk koji bend stvara, a onda taj zvuk utječe na vizije likovnih oblika i obrnuto, zato je Činčila poznata i po autentičnim umjetničkim performansima, u kojima koriste zvuk, boju i tjelesni performativni izražaj sve u svrhu stvaranja zvučnog i vizualnog djela u trenutku.

Bend Činčila je brzo stekao medijsku pažnju i popularnost na alternativnoj sceni nakon izdavanja prvih singlova i albuma prvijenca, pod nazivom “Šta znam”.

Uslijedili su mnogobrojni nastupi uživo, tako da band iza sebe ima niz samostalnih koncerata, izložbi i festivala, kako lokalno, tako i u regiji, a jedan od najznačajniji je i nastup na Exit-u 2017. godine. Objavljuju svoj drugi studijski album „Bez oblika“ krajem 2019. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X