Ed Sheeran na zagrebačkom Hipodromu

Ed Sheeran

Ed Sheeran u 2024. dovodi svoju rekordnu ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneju u Aziju i Europu. Informacije o pretprodaji i prodaji ulaznica potražite na stranici www.edsheeran.com.

Ed Sheeran po prvi puta dolazi u Hrvatsku, na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza 2024. godine. Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl u prodaju kreću 26. listopada u 10 sati na stranici www.eventim.hr.

Ewald Tatar (promotor/Barracuda): “Za početak, unaprijed bi se zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo opet uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb nakon nekoliko godina. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj. Konačno, zahvalio bi se i našim lokalnim partnerima Hrvoju Strčiću i Damiru Vraniću na njihovoj podršci.”

Sheeranova nadolazeća azijska turneja bit će njegova prva nakon 2019. godine dok će europski datumi biti nastavak na njegov boravak na kontinentu prošle godine. Vijest dolazi u vrućem trenutku njegove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je Ed višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: “-” (Subtract) i “Autumn Variations” i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Sve službene stranice za prodaju ulaznica biti će izlistane na oglasima turneje kao i na www.edsheeran.com. Upućujemo kupce ulaznica da isključivo kupuju preko ovlaštenih web stranica.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X