Igralom u Azimutu

Igralom

U subotu 24. veljače od 21:30 u šibenskom Azimutu nastupit će Igralom.

Igralom je grupa iz Niša, Srbije, koja spaja rock ‘n’ roll s tradicionalnom glazbom svijeta, saharski dirt blues s istočnjačkim melosom obavijen u ruho americane, u cilju da napravi vrtlog derviškog transa.

Albumom “Premalim stvarima” koji je izašao prošle godine završava petogodišnja pauza banda nakon izlaska drugog studijskog albuma „Sunovrat“, koji je kritika proglasila jednim od najboljih albuma 2018. godine. „Premalim stvarima“ je snimljen u niškom studiju “My Room Acoustic”. Mladen Marjanović je miksao album, a Srđan Milovanović je zaslužan za master. Pored trija Igralom, gosti na albumu su: Vedran Peternel, Sara Renar i Tea Režek. Vizualni identitet novog albuma grupe kreirao je studio STUDIO CONSTRUCTORY, koji su također producirali animirani spot pjesme „Dan u životu“.

Članovi banda su: Mladen Marjanović (gitara), Ivan Cvetković (bubanj i perkusije) i Dimitrije Simović (vokal, bas gitara)

Program „Nevidljive scene“ održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH. Sufinanciran je sredstvima HDS-ZAMP-a, a sponzor je GRIF.

Ulaznica 7 eura u pretprodaji (Entrio.hr) i 8 eura na dan koncerta na ulazu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X