Peglica i Komandos u Močvari slave deset godina postojanja

Peglica i Komandos u Močvari

Peglica i Komandos ove jeseni slave 10 godina postojanja benda! Brzinom od „10 svjetlosnih godina na sat“ putuju s Keftera do zagrebačkog kluba Močvara gdje će u četvrtak, 10. listopada 2024. godine pržiti svoj veliki rođendanski koncert.

Peglica i Komandos, zagrebački bend poslan s planeta Keftera, još od 2014. godine interstelarnim zvucima rokenrola uništava zrake Gadur Gadur carstva koje sije šund na Zemljici. Posadu benda čine Feget Nebesky na gitari i vokalu, dr. Porno na klavijaturama i vokalu, prof. Cvilgad na gitari i vokalu, Vuljakomba na bass gitari i vokalu, te Rštr na bubnjevima. Iza sebe imaju dva studijska albuma, „Kefter Gatha“ (2017.) i „Fleševi s Keftera“ (2018.) te jedno live izdanje „Sjeti se rokenrola, govorio je“ (2017.). Dio su JeboTon kolektiva, a nakon što su doputovali iz daleke galaksije Gatha, odlučili su širiti ljubav i rokenrol među zemaljskim bićima i već 10 godina spašavaju čovječanstvo od fatalnih zraka iz Gadur Gadur carstva.

„Samo priđite i dođite, mi smo tu za Vas. Komandos nas je poslao. Spremamo sva naša oružja sakupljena tokom zadnjih 10 godina. Gadur Gadur carstvo pada. Sve je u redu. Komandosova poruka je ili nije jasna – Na ubod žestok kao stroj namažite rokenrol!“, poručili su junaci iz benda.

Peglica i Komandos stižu u Močvaru i sa sobom nose svoje jedino oružje – rokenrol. Svojim će zvučnim frekvencijama sve prisutne spasiti od neprijatelja, a koncertom pod nazivom „10 svjetlosnih godina na sat“ proslavit će deseti rođendan benda.

Bolje ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura potražite online na platformi CoreEvent. Fizičke ulaznice bit će dostupne od ponedjeljka, 17. lipnja u Dirty Old Shopu. Na dan koncerta cijena lošije ulaznice iznosit će 9 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X