Zagrebački Mini-val – prva revija zagrebačkih osnovnoškolskih bendova u Parku Ribnjak

Centar mladih Ribnjak organizira prvu reviju zagrebačkih osnovnoškolskih bendova ZAGREBAČKI MINI-VAL koji će se održati u Parku Ribnjak, u subotu, 25. svibnja 2024. u 18 sati.

Prema uzoru na znatno veći festival po imenu SUPERVAL koji obuhvaća školske bendove iz cijele Hrvatske, mlađi brat MINI-VAL, revija osnovnoškolskih zagrebačkih bendova i bendova mladih do 14 godina pozvao je sve mlade talentirane glazbenike da izađu iz svojih škola i “garaža” na svježi zrak Parka Ribnjak u organizaciji Centra mladih Ribnjak i uz druženje, svirku i dobru zabavu pokažu svoj talent.

Nakon objavljenog poziva osnovnim školama Grada Zagreba i nastavnicima koji vode školske bendove te učenicima koji imaju izvanškolski bend u parku Ribnjak, 25. svibnja u 18.00 sati svirat će 6 fenomenalnih bendova:

BENDOVI:
• BAND ROCK AKADEMIJE (Glazbena škola Ladislava Račića)
• THORNS (Band O.Š. Grigora Viteza )
• THE BILLS ( Band O.Š. Rudeš )
• KAJZA BAND ( Band O.Š. Kajzerica )
• SITZFLEISCH ( Bend O.Š. Ivana Gorana Kovačića )
• PETI D BEND I PROFESORI (OŠ REMETE)

Nastup je uvijek odlična prilika da pozovu svoje podržavatelje i obožavatelje te da se predstave i stvore novu publiku. A ima li bolje scenografije od našeg prekrasnog, razlistanog parka Ribnjak?

“Cilj nam je stvoriti mjesto dobrih valova, susreta i sjajnog zvuka kako bi otkrili, upoznali, podržali i promovirali naše talentirane učenike okupljene u školske i izvanškolske bendove i pridonijeli njihovom glazbenom razvoju, povezivanju i druženju. Stoga pozivamo sve zainteresirane da se pridruže u parku Ribnjak, 25. svibnja u 18.00 sati i podrže mlade talente”; poručuju organizatori.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X