‘Everything Not Saved Will Be Lost’: Foalsi objavili trailer i isječke s 2 albuma koje planiraju izbaciti ove godine

Nakon što su u misterioznoj objavi na Instagram Storyu ovaj tjedan navrnuli odbrojavanje koje je završilo u srijedu, 9. siječnja, u poslijepodnevnim satima, sada je poznato da se iza tajnovitog posta krila vijest o dva nova albuma koje bend planira izbaciti još ove godine.

  • 6
    Shares
Foals na INmusic festivalu (Foto: Tomislav Sporiš)
Foals na INmusic festivalu, 2014. (Foto: Tomislav Sporiš)

“Everything Not Saved Will Be Lost”, 1 i 2, objaviti će Foalsi još ove godine. Vijest o duplom albumu, oxfordska je četvorka podijelila putem društvenih kanala, i to nakon što je završilo odbrojavanje postavljeno na objavi iz 8. siječnja.

Albumi su najavljeni 30-sekundnim klipom postavljenim prvo na Twitteru, da bi se kasnije vratili svojoj Instagram objavi gdje je potvrđeno da će album izbaciti u 2 komada, radije nego da sve štampaju kao jedan.

Bend je također postavio i prvu vlastitu fotografiju kao četverca. Podsjećamo, biti će ovo prvi album bez basista Waltera Gerversa koji je, u prijateljskim okolnostima, bend napustio prošle godine.

Podsjećamo, Foalsi su ove godine i headlineri 14. zagrebačkog INmusic festivala koji će se na jarunskom Otoku mladosti održati od 24. do 26. lipnja.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X