‘Fairytale Of New York’ grupe The Pogues bit će objavljen na 7-inčnom vinilu u dobrotvorne svrhe

Dobit od prodaje bit će donirana Dublin Simon Communityju, dobrotvornu organizaciju koju podržavaju Shane i njegova udovica Victoria Mary Clarke.

The Pogues ‘Fairytale Of New York’

Prema izjavi za tisak, ovo izdanje također treba “proslaviti samog čovjeka” tako što će pjesma, koja nikada nije bila na vrhu ljestvica, doći na prvo mjesto.

Singl od 7 inča dolazi s “Fairytale Of New York” na A-strani i s instrumentalnom verzijom pjesme na B-strani. Iznos od 6 britanskih funti od prodaje svakog primjerka bit će doniran zajednici Dublin Simon.

Emma Kilkenny, voditeljica prikupljanja sredstava i prva osoba za komunikaciju u Dublin Simon Communityju izjavila je o ovom potezu: “Željeli bismo izreći veliku zahvalnost grupi The Pogues i obitelji Shanea MacGowana na njihovoj velikodušnosti u stvaranju tako posebne ostavštine za Dublin Simon Community s ovim izdanjem. Glazba je emocionalni i visceralni dar koji može podići raspoloženje i donijeti nadu ljudima na njihovoj najnižoj točki. Dijelimo doista čarobno sjećanje na Shaneov nastup na posebnom božićnom koncertu snimljenom u katedrali Svetog Patrika tijekom karantene zbog Covida. Shane je uvijek bio vrlo dobrodošao i uistinu je bio nevjerojatna osoba.”

Shane MacGowan sahranjen je 8. prosinca nakon što je 30. studenog umro od upale pluća u bolnici u dobi od 65 godina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X