Fanovi AC/DC masovno traže povrat novca za kupljenu ulaznicu za turneju ‘Rock or Bust’

Nakon nedavnih pretumbacija u bendu i smjene Briana Johnsona Axlom Roseom, lojalni fanovi AC/DC izgubili su strpljenje i dio ljubavi prema bendu. Barem bi se tako moglo zaključiti po Twitteru AC/DC na kojem se masovno bune, negoduju i traže povrat novca za kupljenu kartu na aktualnoj svjetskoj turneji ‘Rock or Bust’.

Angus Young - AC/DC
Angus Young – AC/DC

U twitovima mnogi od nezadovoljnika nisu štedjeli bend, a posebno novog člana Axla Rosea, a neki se pritom nisu libili ni nepristojnih uvreda. Razočarane mase ipak ne moraju brinuti, jer će im se želje ostvariti.

See Tickets je naime omogućio povrat novca svima koji svoj omiljeni bend ne žele gledati u novoj postavi. Mogućnost povrata novca za kupljenu ulaznicu traje do 6. svibnja u 17 sati, pa ako ste jedan od nezadovoljnika koji misle da je novi AC/DC prevara i žele natrag svoj novac, požurite po povrat. Nakon britanskih promotora, na isti potez su se odlučili i ostali europski promotori.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X