Radiohead nestali s interneta

Internetska stranica benda, profili s društvenih mreža, Thom Yorkeov Twitter profil – ekran se zabijelio na svemu.

Radiohead
Radiohead

S prvim danom svibnja, Radiohead su doslovce isparili s internetskog prostora.

Tome je prethodio misteriozni “Burn the Witch” letak koji su britanski fanovi primili od benda. Sudeći po misterioznom letku koji su zaprimili britanski fanovi, Radiohead “zna gdje žive”.

Okorjeli fanovi uvijek misterioznog Radioheada, koji izlaske svojih albuma nikada nisu oglašavali na sva zvona, mjesecima su bili zaposleni traženjem znakova o tome kako i kada će novi album biti objavljen, za koju od dvije nove izdavačke kuće benda (Dawn Chorus LLP ili Dawnchoruss Ltd.), te kada će krenuti svjetska turneja.

No spekulacije o svemu tome prekinuo je jučer i prekjučer ujutro sam bend, poslavši fanovima masovno, uglavnom onima koji su se već pretplatili na novi album, misteriozne letke na kojima pišu stihovi iz pjesme “Burn the Witch” koja bendu služi kao teaser još od 2006. godine kada su prvi put njezine uvodne akorde odsvirali na koncertu u Berkeleyu. Thom Yorke je tom prilikom raspomamljenoj publici objasnio da ju ipak neće odsvirati i samo lakonski rekao: “Jednog dana.”

Hype oko te pjesme postoji već puno desetljeće, a ovaj ga je letak sa stihovima “Sing a song of sixpence that goes/Burn the Witch/We know where you live” još više raspirio.

Sva je prilika da će pjesma konačno biti uvrštena na misteriozni novi album. Nakon toliko iščekivanja, bolje im je da bude remek-djelo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X