Father John Misty predstavio novu pjesmu na BBC-ijevom festivalu u Belfastu

Father John Misty, na pozornici BBC-ovog festivala Biggest Weekend u Belfastu, predstavio je novu pjesmu ‘Please Don’t Die’.

Father John Misty (Foto: Wikipedia)

Nova pjesma izvedena je u kolaboraciji s Ulster orkestrom, a pojaviti će se i na Tillmanovom nadolazećem albumu. Četvrto studijsko izdanje Joshue Tillmana aka Fathera Johna Mistya, “God’s Favourtie Customer”, izlazi 1. lipnja.

Tillman je na Biggest Weekendu izveo i “Just Dumb Enough To Try” – također singl s nadolazeće ploče, podijeljen još u travnju.

Naravno, ironija leži u tomu što je Tillmanov album već u cijelosti procurio online prošli mjesec, kada je novozelandski Apple Music učinio neobjašnjivu grešku i na svoj server na nekoliko minuta objavio puno Tillmanovo izdanje. Album je gotovo instantno povučen no naravno i tih nekoliko minuta je bilo dovoljno da se album umnoži i da se učini nepopravljiva šteta. Tillman je na čitavu zavrzlamu reagirao može se reći netipično, objavljujući “memeove” putem društvenih kanala u kojima se ruga čitavoj situaciji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X