Fink otkazao europsku turneju i nastup u Tvornici kulture

Engleski pjevač, tekstopisac, gitarist i producent Fink uslijed trenutne situacije otkazuje cijelu europsku turneju planiranu za proljeće sljedeće godine, a time i nastup u zagrebačkoj Tvornici kulture planiran za 10. svibnja 2022. godine.

Fink (Foto: Tommy N Lance)

Prenosimo Finkovu izjavu: “Dragi prijatelji – donijeli smo tešku odluku o otkazivanju europske turneje planirane za proljeće iduće godine. Teško nam je ovo napisati, ali vjerujte da nam nije bilo lako doći do ovog zaključka. Nas troje smo bili jako uzbuđeni oko ideje da ponovo sviramo za vas. Ali nakon pomnog razmišljanja, shvatili smo da nema načina da učinkovito i sigurno odradimo tako veliku turneju, u toliko puno zemalja, dok ova pandemija bukti. Jako nam je žao svih koji su nas podržali i kupili ulaznice, iskreno se nadamo da ćemo vam to jednog dana moći nadoknaditi. Hvala i našem timu koji je naporno radio na tome da se ovi nastupi dogode. Pokušat ćemo iskoristiti ovo vrijeme da stvaramo novu glazbu, a vratit ćemo se čim budemo mogli. S ljubavlju – Fin, Guy & Tim”

Povrat novca za zagrebački koncert može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene do 31. siječnja 2022.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X