Florence + The Machine obradili evergreen Fleetwood Maca, ‘Silver Springs’

Novi album Florence + The Machinea, ‘High As Hope’ objavljen je prošli mjesec.

  • 17
    Shares
Florence Welch ( izvor: Vincent Haycock, Universal Music Group)

Florence + The Machine obradili su Fleetwood Mac kao dio svog novog “live sessiona”. Bend je ovaj tjedan, u sklopu promocije novog albuma, gostovao u The Spectrumu na Internet radiju Sirius XM-u. Florence Welch i ostatak društva tom je prilikom obradio kultnu “Silver Springs”, američkih titana Fleetwood Mac.

Obrada je znatno ogoljenija od originala, a Welchovoj potporu pružaju tek piano, akustična gitara i tamburin. Posluštajte kako zvuči u videu ispod.

Podsjećamo, “High As Hope” četvrto je studijsko izdanje Florence i mašina. Album donosi nekoliko kolaboracija – uz Kamasija Washingtona koji svira saksofon na pjesmi ‘Big God’, valja spomenuti i Samphu, Jamiea XX-a, Kelsey Lu i Tobiasa Jesseja Jr.-a.  Objavu novog izdanja pratiti će i velika svjetska turneja – nakon nekoliko ljetnih festivalskih nastupa, u rujnu i listopadu će započeti sjevernoamerički dio “High As Hope” turneje, nakon čega, tijekom studenog, slijede nastupi u Velikoj Britaniji i Irskoj. Početak sljedeće godine rezerviran je za Australiju i Novi Zeland, dok je, za sada, za ožujak potvrđena tek nekolicina europskih datuma.

  • 17
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X