Englezi zaključili da Mick Jagger donosi nogometnu nesreću kad se pojavi na stadionu

‘Ostani kući, Mick!’, poručuje danas i NME.

  • 127
    Shares
Mick Jagger (Foto: Wikipedia)

Engleski nogometni navijači u šali poručuju da bi za sinoćnji poraz Engleske protiv hrvatske reprezentacije  možda trebalo okriviti Micka Jaggera.

Nakon što je u srijedu bio prisutan na polufinalnoj utakmici na kojoj su Englezi poraženi, već se pojavila i statistika koja nikako ne ide u prilog frontmenu Rolling Stonesa, kad je riječ o internacionalnim utakmicama engleske reprezentacije.

NME tako navodi kako je Sir Mick bio prisutan na stadionu 2014. kad je njemačka reprezentacija ‘zakucala’ Brazil s visokih 7:1. Tada je bio u društvu svog sina Lucasa, čija majka je Brazilka Luciana Giminez, koja je nakon te utakmice morala i javno govoriti navijačima da joj puste sina na miru, jer je dječak trpio cyber bulling, jer su i tamo neki od navijača došli do zaključka kako je Jaggerovo prisustvo na stadionu unijelo pomutnju u redove igrača. Mick je naravno tada bodrio brazilsku reprezentaciju.

Sir Mick je također pohodio utakmicu svjetskog nogometnog prvenstva 2010. kad je Engleska reprezentacija potučena od Njemačke s 4:1.

Nakon sinoćnjeg poraza i NME poručuje slavnom rokeru za ubuduće: “Ostani kući, Mick!”.

  • 127
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X